• Pišem, rišem, snujem, gradim.

    Zgodbe - kjer sem pustila delček svojega srca.

Na svoji dosedanji poti sem del veliko zgodb in ekip. Vizualna in vsebinska pripoved, strateška komunikacija in produkti, v katere zares verjamem.

ZGODBE SO MOJE PODROČJE.

ZMERAJ VSEBINSKO IN VIZUALNO DOVRŠENE.

@feelslovenia IG in FB Stories – Pravljične pripovedi o Sloveniji

V SODELOVANJU S SLOVENSKO TURISTIČNO ORGANIZACIJO

/ @feelslovenia Instagram kurator, pripovedovalka zgodb / kreativka na področju digitalnih medijev Slovenske turistične organizacije, / ilustratorka - pripovedovalka zgodb Instagram Stories / Live Komunikacija Feelslovenia Instagram in Facebook

IG @feelslovenia

 

“Instagram Feel Slovenia www.slovenia.info/instagram je krovni turistični profil in visoko kreativno vizualno orodje za komunikacijo, kjer unikatne zgodbe o Sloveniji – o skritih in manj skritih kotičkih, doživetjih ter ljudeh v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo, ponesemo v svet, s pravljičnimi vizuali.Ročno izdelani zapisi na fotografijah in videih tvorijo vizuale, ki so vsakokrat ažurni, interaktivni, predvsem pa pravljični in izdelani posebej za komunicirano tematiko.Način komunikacije v Stories, ki jih skozi grafike in ročne zapise za Slovensko turistično organizacijo pripoveduje in razvija slovenska ilustratorka in umetnica Nina Kurnik, uporabnike popeljejo skozi kraje in doživetja na prvoosebni način. Barvite grafike, ročni zapisi in inovativna kombinacija različnih vizualnih medijev naredijo @feelslovenia zgodbe edinstvene in atraktivne. Od leta 2018 so @feelslovenia Stories na Instagramu dosegle že več kot 29 milijonov uporabnikov širom celega sveta,  vsakokrat pa uporabnike s spletnimi linki vodijo tudi na krovni turistični portal slovenia.info, kar dodatno povečuje usklajeno komunikacijo med krovnim portalom in družbenimi omrežji.” (vir: www.slovenia.info, klik za celoten članek

Od leta 2018 je bilo v sklopu IG Stories kreiranih in objavljenih več kot 4500 posameznih vizualnih elementov z ročno izdelanimi grafikami, ki so zbrane v več kot 400 tematskih sklopov.

Instagram je po rezultatih v samem vrhu po uspešnosti kanalov STO, dvakrat zaporedoma prepoznan na ITB Berlin mednarodnem tekmovanju v multimedii: “Golden City Gate

2019 Prva nagrada za Instagram Stories v kategoriji inovacija 2020 Druga nagrada za Instagram kot kanal kreativnega komuniciranja v kategoriji online 2021 Druga nagrada IGTV Feelslovenia, v kategoriji inovacija

Profil @feelslovenia na Instagramu spremlja že več kot 243 tisoč sledilcev. Od 2019 so zgodbe objavljene tudi na Facebook www.slovenia.info/facebook. Zgodbe o ljudeh, čudoviti posnetki mest, narave, običajev in gastronomije so zaviti v kreativne vizualne, pa tudi slušne pripovedi, ki jih mesečno vidi več kot milijon uporabnikov in beležijo odlične direktne odzive, v uporabnikih pa vzpodbudijo spontano željo po obisku Slovenije. Tematski sklopi zgodb so zmeraj vidni in izpostavljeni v Highlights odseku profila, navezujejo pa se tudi na IG TV kanal @feelslovenia, kjer so zbrani številni daljši posnetki z grafikami.Cilj Instagram komunikacije v zgodbah in grafikah je interaktivno, organsko komuniciranje s sledilci in nagovor, da resnično začutijo Slovenijo in se odločijo za raziskovanje.

Spremljajte čarobne podobe in poiščite navdih v unikatnih zgodbah. www.slovenia.info/facebook  in www.slovenia.info/instagram.”

vir: www.slovenia.info

 

 

Digitalna prezenca Pivovarna Bevog / Social Media & SHOP

Od leta 2016 pa vse do danes sem kot zunanja sodelavka Pivovarne Bevog beležila vse produkte – kreirala več tisoč fotografij, ki danes svetovno znano Pivovarno Bevog zastopajo in predstavljajo na vseh trgih in v tujih medijih.

Sem avtorica kreativne zasnove, grafik in dizajna spletne trgovine BEVOG.

  •  vzpostavitev strateške komunikacije Pivovarna Bevog na družbenih omrežjih;
  • @bevog_brewery na Instagramu,
  •  Bevog Brewery na Facebooku 
  •  kreativna zasnova, dizajn, vizualni in grafični elementi spletne trgovine bevog.at ter bevog.si
  •  vsebine – besedila,
  •  fotografije in videi
  •  newsletter marketing

VILA MRAVLJEVI

DIGITALNA PREZENCA, STRUKTURA SPLETNEGA MESTA, FOTOGRAFIJE IN VIDEO
“Ob jutranjem prebujanju se v Vili Mravljevi spojijo zvoki petja ptic in vonji narave Vipavske doline. Za zajtrk dišeča kava in domače dobrote lokalnih pridelovalcev. Vonj lesa in gline ter razgled na okoliške griče ustvarijo harmonijo občutkov, ki vas navdajo z umirjenostjo in domačnostjo. Vila diha z naravo in ustvarja oazo miru za tiste, ki se želite odmakniti od mestnega vrveža.
Privoščite si jutranje plavanje in se prepustite božanju sonca ob bazenu. Na sončni terasi, odmaknjeni od pogledov, se lahko sami lotite ustvarjanja dobrot izpod keramičnega žara in uživate ob vinu iz vinske kleti, ki jo ponuja vila. Večerno razvajanje v savni vas bo osvobodilo stresa in poživilo telo. Zleknjeni ob toplini ognja, katerega izmed kaminov, boste začutili prijeten objem hiše, ki stoji na tem mestu že več kot 100 let.
Svež zrak, prijetna klima ter brezmejna pobočja vinogradov in sadovnjakov, vas vabijo v pokrajino, ki vam ponuja nešteto možnosti za izlete, kulinarične užitke ter pokušanje vrhunskih vin okoliških vinarjev.Vila Mravljevi je vaš hedonistični pobeg za podaljšan vikend ali počitnice, kjer sprostite misli in uživate v harmoniji tradicije in sodobnega oblikovanja, obkroženi z gričevnato pokrajino in gorsko kuliso v daljavi.” (copywrite Kim Pintarič)

Objava fotografij v mednarodni publikaciji “Where architects stay in Europe”

Processed with VSCO with g3 preset

MAX MARA x Nina Kurnik

MODNA ILUSTRACIJA JESEN - ZIMA 2019

V izjemno čast mi je bilo sodelovati z italijanskim družinskim podjetjem Max Mara.

AERO x Nina Kurnik

V neznansko veselje mi je bilo sodelovati s kultno znamko AERO (Celje), in zanje narediti novo podobo ilustracij temper in potrebščin.